SPONSOR JIJ ONS OOK?

 Beste allemaal. 

Koningsdag 2021 ligt alweer 9 maanden achter ons en we kijken terug op een tumultueuze voorbereiding en een bijzondere Koningsdag. Online en live gestreamd vanuit het huis van de Gemeente, een mooi eenmalig evenement in een periode met beperkingen. 

Het bestuur van de Stichting Oranjedag Rhenen (SOR) is, ondanks deze mooie ervaring, wel blij dat we vooruit kunnen kijken naar een echte “ouderwetse” Koningsdag in 2022. Mét een nieuw sausje want we willen dit jaar een aantal leuke activiteiten van het afgelopen jaar meenemen naar 2022! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Oldtimer toertocht en uiteraard de fotopuzzeltocht voor onze jonge inwoners. Even met “de deur in huis vallen”, voor de auto-toertochten zoeken wij auto gerelateerde bedrijven die willen sponsoren. Je kan dan, als je wil, actief in de route worden meegenomen.(Potentiële klanten) 

In december is de website www.oranjedagrhenen.nl weer live gegaan. De voorinschrijving voor een plaats op onze Koningsmarkt vind je op de site. De berichten geven aan dat er veel vraag naar een plek zal zijn, dus als je verzekerd wil zijn van een plaats, maak gebruik van de mogelijkheid om in te schrijven. Veiligheidsmaatregelen kunnen een maximum aantal deelnemers bepalen. De Site www.oranjedagrhenen.nl wordt heel goed bekeken en biedt daardoor een prachtige gelegenheid voor adverteerders en sponsoren. Niet onbelangrijk detail, “hoe eerder u adverteert hoe langer in beeld”. 

Begin april zal in Rhenen en commercieel gezien, ook in de directe omgeving, zoals diverse plaatsen in de Betuwe, in een oplage van ruim 20.000 exemplaren, weer een Koningsdag Rhenen magazine verspreid worden. Voorzien van een duidelijke activiteitenkalender en leuke sfeervolle verhalen. De geschiedenis heeft geleerd dat het magazine wordt bewaard en meerdere keren wordt bekeken. Dus als je als ondernemer gezien wil worden en niet alleen op Koningsdag, maak gebruik van de advertentie mogelijkheden en reageer, de oplage is groot maar het aantal beschikbare pagina’s is beperkt. 

Bij een feest hoort een “gezellig” glas, een lekkere hap en natuurlijk muziek. In samenwerking met de lokale horeca en diverse (lokale) artiesten weten wij dat dit zeker gaat lukken. Maar om dit feest goed te kunnen organiseren en met elkaar “te kunnen vieren” hebben wij elkaar nodig. 

Nu vraag je je af waarom we elkaar nodig hebben… Omdat de SOR geen eigen vermogen heeft en dit evenement voor de inwoners van Rhenen en de bezoekers van onze gezellige stad, alleen kan organiseren als er financiële dekking is. Dekking wat moet komen uit advertenties, verhuur van marktkramen aan (lokale) ondernemers en particulieren, verkoop van kaartjes voor toegang tot de attracties (kinderdorp), uit het bieden van een mogelijkheid tot parkeren van de auto in directe omgeving van het evenement en zeer belangrijk SPONSORING. Anders dan andere jaren, mede gelet op de grote, beleid en veiligheid gerelateerde, kosten, hebben wij voor 2022 een aantal sponsorpakketten samengesteld gerelateerd aan onze Nationale vlag in Koninklijke glorie.