MEUK IS LEUK

Uiteindelijk hebben we (bijna) allemaal teveel spullen, toch? Trek eens een lade of een kastje open en er ligt altijd wel íets in, wat je misschien al een jaar niet meer hebt gebruikt – en dus ook niet mist. Steeds meer mensen gaan kritischer kijken naar de spullen die ze bezitten, er heerst een soort ‘minimalisme hype’ op social media. Je kunt ervoor kiezen om spullen weg te geven, te ruilen, of te verkopen. 

Een ochtend op de rommelmarkt staan is gezellig kletsen met de buren, beetje koffie drinken en lekker veel mensen kijken. Je kijkt je ogen uit en verkoopt ondertussen ook nog spullen waar je graag vanaf wilt. Maar het allerleukste zijn de mensen die spullen van je kopen en hier oprecht blij mee zijn. Je beseft je dan weer even dat er zoveel spullen op deze wereld zijn en dat we misschien eens wat meer om ons heen moeten kijken voordat we alles nieuw gaan kopen.

Hier onze tips om te shinen op de rommelmarkt:

  • Zorg ervoor dat je je spullen goed ordent, dan kunnen de mensen er gemakkelijker bij. Voor maar 35 euro heb je al een marktkraam!
  • Prijs alles, mensen houden van duidelijkheid
  • Zet er wat grote opvallende spullen bij, zodat deze de aandacht trekken
  • Een beetje wisselgeld is ook altijd handig 
  • Als je nog plek hebt, neemt dan stoeltjes mee zodat je zo nu en dan even kunt zitten
  • Heb je nog spullen over na de markt? De kringloop is er ook altijd blij mee!

Succes met onderhandelen en.. niet teveel (nieuwe) spullen kopen van je opbrengst hè?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.